Korona Hotel a főtérről.
Kodály terem esküvői díszben.
Kodály terem esküvői díszben.
Emeleti díszterem
John Bull Pub
Lakosztály
Lakosztály hálószoba
Kétágyas szoba
Kétágyas szoba
Korona logó
Ahol jó enni!

Legyen a vendégünk!

Korona Hotel Nyíregyháza >>

Szállodánk ideális kiindulási pont a város és a megye látnivalóinak felfedezésére!

A belváros szívében található Korona Hotelt Alpár Ignác tervei alapján építették 1895-ben. A műemléknek nyílvánított szállodánk minőséget garantál a hozzánk látogató vendégek számára. 2008 tavaszától már a kibővített nyíregyházi sétáló utca részeként biztosítjuk a nyugodt pihenést, a hangulatos kikapcsolódást! Napjaink kihívásaihoz igazodva, a szállodai és a vendéglátó szolgáltatások komplex rendszere igyekszik kielégíteni a vendégek igényeit, ahol a hozzánk látogatókat kedves, baráti és igényes szakmai kiszolgálás várja.
Szállodánkban nagy hangsúlyt fektetünk a vendéglátó egységeink szolgáltatásaira, így a nap minden szakában, minden korosztályt szívesen látunk, számukra megfelelő alternatívát biztosítva.
Éttermeink és a konyhák kapacitása lehetővé teszi, hogy nagyszabású rendezvényeket, bálokat, esküvőket, konferenciákat szervezzünk és bonyolítsunk le, kitelepülésekre vonatkozó igényeket elégítsünk ki. Rendezvénytermeink gyakran protokoll események igényes színhelyei.

Megközelíthetőség: szállodánk főbejárata Dózsa György utca 1. szám alatt található, a sétáló utca felől gyalogosan közelíthető meg. Parkolni a Szabadság tér felőli oldalon lehet, a belső udvarunkra egy kapun keresztül lehet bejutni (Koronás tábla jelzi) a KIND Hallókészülék üzlet és a Munkaügyi Központ között. Ha a kapu zárva van, kérem csengessenek a falra kihelyezett kaputelefonon. Az udvarban korlátozott számban áll rendelkezésünkre hely, 6 db parkolót tudunk biztosítani (4-es, 5-ös, 6-os, 7-es, 8-as, 9-es számú parkolóhelyek).

Kollégáink készséges eligazítást adnak a +36 42 409 300-as telefonszámon!