"SzeKsZ"


A szex kiváló szépségkúra. Tudományos kísérletek során felfedezték, hogy a nők szeretkezés közben olyan hormont (ösztrogén) termelnek, amely a hajukat fényessé, a bőrüket símává teszi.

A gyengéd és feszültségoldó szex csökkenti a bőrhibák és gyulladások kialakulásának esélyét, az izzadás tisztítja a pórusokat és ragyogóvá teszi a bőrt.

Szeretkezéskor elégnek a romantikus vacsora során felhalmozott kalóriák...

A szex a legjobb sport, amit valaha űzhetsz! Tested minden izmát feszesebbé és tónusosabbá teszi. Sokkal élvezetesebb, mint 20 hossz úszás és nincs szükség különleges edzőcipőkre sem.

  A szex azonnali gyógyír a depresszió ellen. Endorfint juttat a vérbe, eufóriás érzést kelt és jól érzed magad tőle.

Minél többet szeretkezel, annál többen kínálják fel neked azt. A szexuális tevékenység nagy mennyiségű feromont termel, ez a "szex parfüm"  megőrjíti az ellenkező neműeket.

  A szex a világ legjobb nyugtatója, tízszer hatékonyabb, mint a válium.

Napi egy csók távoltartja a fogorvost... a csókolózás olyan mennyiségű nyáltermeléssel jár, ami kitisztítja az ételmaradékokat, csökkenti a savképződést,  és megelőzi a fogkő kialakulását.

  A szex enyhíti a migrénes fejfájást. A szeretkezés csökkenti az agyi ereket összehúzó feszültséget.

  A sok szex kitisztítja az eldugult orrot, a szex természetes antihisztamin. Segíthet az asztma és a magas láz legyőzésében.

  Eme üzenet továbbküldése szerencsét hoz neked a szex terén. Az eredeti a palaiseau egyik szobájában található, és már ezerszer szétküldték a világba. Most neked küldték el a Szexet, a Szex Elmélete 4 nappal azután, hogy megkaptad ezt az üzenetet, ellátogat hozzád, de ahhoz, hogy megkapd, amit ígér, tovább kell küldened. Ha nem teszed, többet az életben nem fogsz egy jót szeretkezni. Magányossá válsz, és nemi szerveid haszontalanul fognak létezni (rossz esetben lerohadnak). Ez nem játék. Küld tovább annak, akinek szeretkezésre lenne szüksége (és kinek nincs?).

Ne küldj pénzt, hiszen nemi szerveidnek nincs ára.

Ne tartsd meg magadnak ezt az üzenetet.

Ennek az üzenetnek 96 órán belül el kell hagynia az e-mail-edet.
Küld tovább, kérlek, 10 példányban, és várd ki, hogy mi történik 4 napon belül. Az Elméletnek be kell járnia a világot, tovább kell küldened. Ez akkor is igaz, ha nem vagy babonás. Jó szexet! De ne feledd, ennek az üzenetnek 96 órán belül el kell hagynia az e-mail-edet  vagy... többet az életben nem fogsz egy jót szeretkezni. x


KIEGÉSZÍTÉS:

ROBOT

A PERFECT DAY - EGY TÖKÉLETES NAP

I LOVE YOU - SZERETLEK

WHYs - MIÉRTek