Üdvözöljük

Örülünk, hogy ellátogatott oldalunkra. Reméljük, hogy a képek és a leírt információk megtekintése után kedvet kap ahhoz, hogy nálunk béreljen apartmant és a közeljövőben vendégünkként üdvözölhetjük Önt!

 

  

Bemutatkozó
 

Egri belvárosi pihenőkertes vendégházunkat ajánljuk egyénileg érkezőknek, családoknak és nagyobb baráti társaságoknak is.
Apartmanházunk 2 apartmannal és 3 külön bejáratú szobával 13 fő (igény esetén pótágy használatával további 3 fő) elhelyezését tudja egyidejűleg biztosítani.
Ideális körülményeket biztosítunk a szabadidejüket csendes pihenéssel eltölteni vágyók számára, és azoknak is, akiket az egri programok és nevezetességek vonzanak, hiszen apartmanunkból 5 perces sétával elérhető a város központja.

Minden apartmanunkban és szobánkban saját fürdőszoba, kábeltévé és internet kapcsolat van. Az apartmanok saját konyhája és a szobák közös, étkezős konyhája teljesen felszerelt és biztosítja a főzési lehetőséget vendégeink számára.
A kertben bográcsozási és grillezési lehetőség, kerti bútorok, rex- és pingpong asztal használható. Az autóval érkezők számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk, és vendégeinknek szabadságuk idejére sem kell lemondaniuk házi kedvencük társaságáról, őket is magukkal hozhatják.

      

Áraink:  Elő-és utó szezon: '3000-3500 Ft/fő/éj (reggeli nélkül)

 

     Fő szezon: 3000-4000 Ft/fő/éj (reggeli nélkül)

      Az árak az eltöltött napok és a létszám arányában a szezontól függően alakulnak

   Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek összege 450 Ft
18 éven felülieknek.

Parkoló   TV a szobában Priv. Fürdõsz.  Kirándulás Kert/park   Gyerm.kedv. Csop.kedv. Pótágy Nyitv.szez.kiv. is Kutya bevihetõ

SZÉP kártyát elfogadunk!

Név : Rózsa Sándor   Cím : 3300 Eger, Bocskai u. 12. 
E-mail: bocskai.eger@gmail.com
Tel : +36 / 70 / 371-2022 

Bankszámla számunk: UniCredit Bank, 10918001-00000059-18060005

 

 

További információk:

Bővebben a szálláslehetőségekről

Szolgáltatásaink

Fizetési lehetőségek

Kedvezmények