[ Zoo Deluxe ]
 
 
Zoo Story...
 
A buli 2001 nyarán kezdodött, amikor Szabó "Atexx DeLuxe" Attila és Bokros "Martin Rikza" Márton, a két fiatal a fejéhez kapott, hogy mi volna, ha együtt zenélnének. Átgondolták a dolgokat, lehetoségeket és belefogtak egy hiphop trilógia munkálataiba. Ez a "KhaChe Trilogy", vagyis a "Ködbol, Csöndbol Trilógia", mely 3 albumot takar.
 
2002-ben el is készül elso albumuk, amely a "KhaChe Trilogy part.1. Ködbol, csöndbol" nevet kapta. Ez egy 10 számos bevezeto album, hogy a nagyérdemu magyar hiphop társadalom és a vájt fülu szakértok megismerhessék a "DeLuxeStyle"-t. A "Tiszta Amerika" címu nóta remix verzióval és (igaz, hogy amator szinten) videoklippel is rendelkezik. Ennek az albumnak az instrumental verziójával járták a fellépéseket.
 
Rengeteg közremuködés, fellépés és szereplés vette kezdetét. (pl.: Komíves Brigád - országosan több csapat egy számban,
Nílus Szekta - több alkalommal közremuködés, mixtape-en való szereplés...stb).
 
Kisebb-nagyobb megszakadásokkal (egyetem, érettségi...stb)2003 nyarán sikerült a 2. album trekkjeinek a legyártásához fogniuk. Az album címe a "KhaChe Trilogi part.2. - Taposs a gázra" lesz. Egy bemutató remix album, a "Taposs a gázra MAXI LP" már elkészült és nagy erokkel, valamint különbözo magyarországi eloadók közremuködésével folynak az album munkálatai, amely egyre jobb technikai háttérrel fog rendelkezni.
 
Állandó fellépok Miskolc területén, egy miskolci underground rádióban is volt egy 2 órás élo musoruk. A lemezük már kiment Los Angelesbe, Floridába, Münchenbe és többek között Magdeburgba is.
 
Alakul a ZooLander házi stúdió kulipintyó, ahol még színvonalasabb és még minoségibb cuccok fognak napvilágot látni a közeljövoben, mind zenei hangzásban, mind rímekben. (Ez azt jelenti, hogy elköltözik a stúdió)
 
Várhatóan 2004-ben elkészül a 2. album, nem sietik el a dolgot, hisz tudjátok:
"...a jó munkához ido kell, a rosszhoz még több!" :-)
 
A 3. albumhoz vannak már öletek, de ez még a jövo zenéje!
 
"Ez tehát az igazi, jól bevált Fekete sereg. Csak iszunk, tolunk
és szarunk a tenyérbemászó fejekre.
Ez a Zoo DeLuxe."
(Atexx DeLuxe)
 
"Csak azt kapjátok tolünk, amit mi toletek. Azt hiszem ezen
nincs mit vitatni."
(Martin Rikza)

írta: Gerifeca, a Külso Csendestárs Menedzser
 
 
A Zoo Deluxe hivatalos honlapa:
 
http://zoonet.ultraweb.hu