FŐOLDAL
KÖSZÖNTŐ
AZ ISKOLA TÖRTÉNETE
NÉVADÓNK RÖVID ÉLETRAJZA
PEDAGÓGIAI PROGRAMUNK
MINŐSÉG-IRÁNYÍTÁSI PROGRAMUNK
STATISZTIKAI ADATOK
MŰKÖDÉSÜNK
RENDEZVÉNYEINK
FOTÓALBUM
A MÓRA SZTÁRJAI 2003/2004
CSEVEGŐ
TANULÓK HONLAPJAI
OSZTÁLYOK HONLAPJAI
TANÁRAINK
SZAVAZÁS
ELÉRHETŐSÉGÜNK

KÖSZÖNTÖM AZ OLVASÓT!

A miskolci Móra Ferenc Általános Iskola nevelőtestülete és valamennyi dolgozója nevében tisztelettel köszöntöm Önt. Kérem, ismerje meg környezetünket, munkánkat., lehetőségeinket, eredményeinket, terveinket.

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlési határozata alapján, 2000. augusztus 1-jétől a miskolci 36. Számú Általános Iskolát igazgatásilag és gazdaságilag integrálta a Móra Ferenc Általános Iskolához, ezáltal az intézmény székhellyel és a közeli, telephelyen lévő tagiskolával működik tovább Móra Ferenc Általános Iskola néven.

Iskoláink csodálatos természeti adottságokkal rendelkező zöldövezetben a Berekalja városrészben, illetve a Bükk helység kapujában, a város családi házas övezetében csendes, nyugodt, ideális környezetben találhatók. A székhely iskola 1980-ban, a Sas úti tagiskola 1960-ban épült.
A demográfiai hullámvölgy hatása - örömmel állapíthatom meg - a létszámunkban jelentős változást nem okozott.Továbbra is élvezzük a szülők bizalmát, mert ismerik és elismerik nevelő-oktató munkánk eredményeit. Köszönjük ezt a bizalmat, és a jövőben is arra törekszünk a - szakmailag jól felkészült, emberi, erkölcsi értékeket tisztelő, lelkes, gyermekszerető - nevelőtestülettel és az iskola valamennyi dolgozójával, hogy ezt a bizalmat és iskolánk jó hírnevét továbbra is megőrizzük.

Célunk, hogy tanulóink boldog, együttműködésre kész, erkölcsi értékeket ismerő és tisztelő, a munkaerőpiacon érvényesülni tudó, a változó körülményekhez könnyen alkalmazkodó, saját akarattal és egészséges önbizalommal rendelkező, felelős döntésekre képes fiatalok legyenek. A pedagógusok nevelő-oktató munkája arra irányul, hogy diákjaink közül a
8. osztály befejeztével minél többen rendelkezzenek ezen személyiségjegyekkel.
A vidám gyermekkor emlékeivel és megalapozott tudással folytassák további tanulmányaikat.A gyermekek iránt érzett felelősségünk, a magas szakmai tudással és erkölcsi értékekkel rendelkező pedagógusokba vetett hit és a szülők támogató együttműködése lehet garanciája a helyi pedagógiai programunk megvalósításának.

Székely Zsuzsanna
igazgató
 
Copyright © KataWebdesign. All right reserved.