HumánMűhely
intenzív oktatásmódszertani tudásbázis

…a hatékony oktatás után a tanulók valami mást (valamit máshogy) csinálnak, mint előtte!

 

 

 


Humán Műhely
Intenzív oktatásmódszertani tudásbázis tanároknak, oktatóknak, trénereknek

Szerezd meg magadnak dózisokban azokat a módszereket, amellyel tanulóid élvezetes képzési folyamatban használható tudást építenek.

 

Jelen – ahol jó oktató, tréner, tanár vagy

¤  Ennek ellenére előfordul, hogy néhány tanulód csak bemagolta az anyagot. Bár visszafelé is el tudná mondani, de akkor sem lenne képes alkalmazni tudását, ha egy csokitorta lenne a jutalma.

¤  Láttál már magad előtt olyan tanulót, aki képes csukott szájjal ásítani. Unja a száraz előadásokat, a megszokott módszereket.

¤  …vagy neked nem jelent már különösebb örömet a mindennapi rutin, de van még erőd változtatni ezen.

 

Jövő – ahol még jobb oktató, tanár, tréner vagy

Nehéz elhinni, de te sem állsz messze attól, hogy a képzéseid, tanóráid, tréningjeid végén a tanulók (aki alatt én általában 14-88 éves embereket értek) a következő mondatokkal jöjjenek oda hozzád:

- Soha nem gondoltam volna, hogy így elrepül 3 óra.

- Kipróbáltam, amit a múlt héten mondott, sokkal jobban megy a telefonos értékesítés.

- Biztos voltam benne, hogy nem értem a fizikát! Most már nem vagyok biztos.

- Én azt hittem, nekem már nem lehet újat mondani, de jól megleptél az előbb.

- Akkor a történelem most száraz tények tömege, vagy nem?

- Mikor lesz legközelebb ilyen tanfolyam, és hol kell rá jelentkezni?


Hogy mit kell ehhez tenned?

Ha szívesen vezetnél élvezetes oktatási egységeket. Ha neked is az a célod, hogy alkalmazható tudást hagyj a fejekben, akkor próbálj ki új módszereket a Humán Műhely tagjaként. Jelentkezz most, és próbálj ki már a jövő héten egy új módszert! Tagfelvétel >>>


Nagyon aktuális!

Mód-SZER-tár
módszertani tréningritkaság

Még mindig van 26 ingyenes részvételi lehetőségem!!!!
El tudnád türelmesen tölteni azokat a 20 perceket, míg tanulóid önállóan dolgoznak?
Ismerd meg ezt a kellemes terhet saját gyakorlatodból: a tanulók aktívan dolgoznak, neked meg várakoznod kell, míg lejár a kitűzött munkaidő.
Vajon a te tanulóid mások, vagy Te sem használod oktatói munkádban ezeket a bevált módszertani tükköket. Tovább >>>

 


Üdvözöllek a Humán Műhelyben!

Fata László vagyok, és örülök, hogy találkoztunk. Éppen egy olyan csapatot szervezek itt az interneten, akik intenzíven javítani szeretnének saját oktatói képességeiken. Beléphet mindenki, aki egy éve, 10 éve, 38 éve tanít, de akkor is várlak, ha az elkövetkező hónapokban kell oktatást tartanod.

Nem, nem arra vállalkozom, hogy hosszas írásokkal mutassak be oktatási módszereket. Az egy kicsit azokra az előadásokra emlékeztetne, amikben a csoportmunka előnyeit meséli el 2 órán keresztül az előadó. Viccesen hangzik, de tényleg van ilyen. Ha még nem vettél részt egy előadáson sem, amelyik a résztvevők aktivitásáról szól, akkor monhatom szerencsés vagy.

Én azt gondolom, hogy saját képességeiden csak te tudsz változtatni, és ehhez aktívan részt kell venned a tanulási folyamatban. Tehát tanulmányok olvasgatása helyett lépj be most az aktív tagok közé, és máris megkapod az első dózist! Tagfelvétel >>>

 

Természetesen erről a honlapról is szerezhetsz új információkat, érdekes tippeket, tapasztalatokat, de az olvasgatástól ne várd, hogy már a jövő héten elkápráztatod tanulóidat.

Az intenzív fejlődéshez tehát a te aktivitásod kell. Gyere és olvasd el, hogyan szerezheted meg lépésről-lépésre ezt a módszertani tudást. Tovább>>>

 

Ha úgy érzed, hogy nem lesz időd most átnézni ezt az oldalt, és csak a jövő héten szeretnél új módszereket megismerni, akkor kattints ide és tedd ezt az oldalt a kedvencek közé. Ne feledd, ez az egyszerű mozdulat új oktatási módszereket, hatékony, még érdekesebb képzési egységeket hoz majd a jövőben neked.

 

Üdvözlettel:

Fata László
Humán Műhely

websas.hu