Gazdagodjon meg költekezéseiből!

 

Sok kicsi sokra megy! Pontok helyett forintokat kapsz! (Tankolsz? Telefonálsz? Bevásárolsz? Tv-t, mosógépet veszel?) Regisztrálj ingyen és kedvezményt kapsz! Nem kell semmit eladnod, nem kell cég termékét megvenned! Egyszerűen csak használd! Meglátod, környezetedben hamarosan mindenkinek lesz! Vagy Te általad, vagy mástól értesül róla! Zseniális rendszer, ami külön kiadások nélkül is jövedelmező!Szánj egy kis időt a bemutatóra, az idő pénz! És mi pénzt adunk a Te kezedbe!

 

Itt hallgathatod, nézheted meg a cég bemutatóját!

 

Ismersz olyan rendszereket, ahol vásárlásaid után pontokat kapsz? Amiket aztán beválthatsz különböző dolgokra? Plüssmaci, kulcstartó...stb... Hány ilyen kártya van a pénztárcádban? 1? 2? Keresel vele pénzt is? Valóban érdemes használnod? Miért igényelted? Mert szükséged van azokra a dolgokra, amikre be lehet váltani a pontokat? Vagy mert ingyen volt? Eggyel több vagy kevesebb...?

Én egy olyan rendszert szeretnék neked mutatni, mely ugyancsak ingyenes! Viszont pontok helyett forintokat kapsz vissza, ezen kívül ha kicsit belemélyedsz a dolgokba nem is kevés + jövedelmet biztosít számodra, ami az idő múlásával csak nőhet.

Ha ez még nem győzött volna meg, akkor mit szólnál hozzá, ha pénzt kereshetnél azok vásárlásai után, akiknek továbbajánlottad ezt a lehetőséget?
Sokan, ha pl. elmennek tankolni, vásárolni, a pénztárnál eléjük tesznek egy kitöltendő űrlapot, fogják, kitöltik, bedobják az erre kitett ládába és várják, hogy a szórólapon ígért kártyát postázzák számukra. Miért? Mert ingyen van, jó lesz még valamire. Elmondod annak, akit ismersz, hogy képzeld el, itt és itt kitöltöttem egy űrlapot és hamarosan jön a kártyám és majd mindig kapok valami ajándékot vagy pontot, ha ott vásárolok? Elmondod. Legközelebb ha az az illető arra jár, igényelni fogja ő is? Persze! Ebből van neked valami hasznod? Nincs. Mégis elmondod. :) Miért? Mert egy új infó. Hát a ScienNet rendszerét ha továbbítod, akkor itt + pénzt kapsz érte. :) Ez a különbség!
Keresd meg weboldalunkat a
www.sciennet.com címen, és

Regisztrálj ingyenesen!

A regisztrációval egyidejűleg megajándékozunk egy saját web irodával is, ahol nyomon tudod követni a partnereidet, és a jutalékodat percre pontosan, INGYEN! A weboldalunkon minden információt megtalálsz, de ha mégis lennének kérdéseid, akkor keress bizalommal.

Milyen nehéz lépéseket kell megtenned?

1. Regisztrálj Ingyenesen Törzsvásárlói rendszerünkben.
2. Nézd végig a weboldalon lévő információkat, nézd meg saját webirodádat, olvasd el a regisztráció után kapott leveleket, és ez által minden információt meg fogsz kapni.
3. Ajánld tovább ezt a rendkívüli lehetőséget mindenkinek, aki a környezetedben bármit is vásárolni szokott.

Hihetetlen, hogy csak ennyi? Mennyi ember vásárlásából akarsz részesedni?
Ne várj egy percet sem, mert mások is dolgoznak, és nem mindegy, hogy valaki más, vagy pedig Te keresel egy életen keresztül mások vásárlásaiból!
Egyéb előnyök és jutalékok is vannak!

 

És miért szuper ez a rendszer? Hamarosan nagyobb üzletláncok kerülnek a rendszerbe. Mindenki szokott vásárolni, ha mást nem, tejet, kenyeret, tankolni is el-el járogatnak az emberek, és Te ezek után a vásárlások után pénzt kapsz! Ha van autód és tankolsz, ha nincs autód és nem tankolsz, ha abba az üzletláncba jársz naponta vásárolni, ha nem.
Ha már valamilyen üzleted van? így csoportod, üzlettársaid? Nem gond! A ScienNet semelyik hálózathoz, üzlethez nem hasonlítható! Nem konkurens! Nincsenek termékek csupán az, amit eddig is megvettünk és megvehettünk, függetlenül attól, hogy tagja vagyunk-e egy hálózatnak vagy sem. Tehát ne vesztegesd az időt, mert megelőznek. Regisztrálj ingyen és legyél egy olyan rendszer tagja, ahol vásárlásaid után nem pontokat, hanem forintokat kapsz. Nem is keveset.

A cég ezen kívül, folyamatosan keresi további elfogadóhelyek, partnerek jelentkezését is! Amennyiben  Neked vagy ismerősödnek  van vállalkozása, üzlete  és  szeret-né-néd  ügyfélkörét  bővíteni  a ScienNet  törzsvásárlóival,  +  nyereséget  és  mellé  +  munka  nélkül  +  jövedelmet  elérni, úgy csatlakozz-on rendszerünkhöz ingyen a következő oldalon: http://www.sciennet.com  Regisztrálás menüpontban.

 

 

Bankkártya ajánlatunk

 


AMENNYIBEN TERMÉKPARTNER SZERETNÉL LENNI, ÚGY NÉZD MEG AZ ÜZLETI PARTNEREKNEK KÉSZÜLT PREZENTÁZIÓT!

A regisztrációhoz kattints ide!

 

A regisztrációval egyidejűleg megajándékozunk egy saját web irodával is, ahol nyomon tudod követni a partnereidet, és a jutalékodat percre pontosan, INGYEN! Érdemes megadni mobil számod regisztrációdkor, mivel azonnal sms-ben is megkapod sikeres regisztrációdról a hírt, valamint jelszavad és egyéb adatokat. A weboldalunkon minden információt megtalálsz, de ha mégis lennének kérdéseid, akkor keress bizalommal. Nem csak én - hanem az én szponzorom is kész, hogy segitségedre  bármely gondod megoldásában!
 
Kérlek, amennyiben elfogadó helyként, üzleti partnerként is szeretnél a rendszerben részt venni, úgy ezt is jelezd.

A rendszer előnyei:

- Ingyenes a regisztráció, nincs tagdíj
- Nem kell eladni semmit (még biztosítást sem kell kötni)
- Ingyenes webirodában nyomon követhető a forgalom
- Nincs szükség vállalkozói engedélyre
- Nincs kötelező rendezvény (csak ajánlott)
- Flottatelefonunkkal olcsón, másodperc alapon, kapcsolási díj nélkül telefonálhat.
-
Az internet költségéből 7 % kedvezményt kaphat.
-
VIP bankszámlát! Ha lecseréli a jelenlegi bankszámlájával, évente több ezer forintot spórolhat.

 

 

Figyelem! Ez nem a ScienNet hivatalos oldala!

A hivatalos oldal itt található!

 

Kattints a hirdetésre
Kattints ide

web.hirlap.comWeb - Hirlap
www.hirlap.com